onsdag 30 september 2009

Hej jag heter Jessica och jag....

...... och är bloglovinberoende... Jag går in ungefär var tionde minut och ser om någon uppdaterat sin blogg. Patetiskt, jag vet! Skaffa dig ett riktigt liv, i know! Men i vilket fall som helst så gör jag det.

Det som är det konstigaste av allt är att jag klarar inte av de bloggarna som uppdaterar för ofta, de tar jag helt enkelt av från min lista. Antagligen för att jag blir så stressad över att de uppdaterar för ofta och jag misstänker starkt att de inte skrivit något roligt utan bara något patetiskt tråkigt som att nu har jag ätit en påse godis, det var gott. Nu har jag borstat tänderna, skönt färdig för sängen. Väldigt mycket twitter över det hela och jag har aldrig förstått själva meningen med det utan blev bara stressad av att veta vad folk gjorde hela tiden. Jag vet, jag är en väldigt komplicerad människa.....


måndag 28 september 2009

Mys!

Börjar känna bebisen ordentligt böka runt i magen nu, så himla mysigt! Börjar kännas mer och mer verkligt att det kommer komma en liten till, fast det dröjer ju ganska länge ännu. Men tiden springer ju iväg så innan vi vet ordet av så är det dags!


Nu är bebisen drygt 14 centimeter lång från hjässa till rumpa och väger lite under 200 gram. Bröstkorgen rör på sig vid andning, men i själva verket fylls lungorna av fostervatten istället för luft"

söndag 27 september 2009

Elliot

illustrerar hur man ser ut när man är busig... jag frågade först om han var arg men det var han inte tydligen.


zzzzaaapppp!!

Såhär ser mitt hår ut nu för tiden, jag ser ut som en galen vetenskapsman eller någon som suttit för nära en väldigt strömrik källa som utstrålar statisk elektricitet. Herregud vart är världen på väg....




fredag 25 september 2009

Bättre hårlös än hårlöss

Nej jag skojade bara, jag har inte löss. Men däremot hårlös, nu åker mina extensions. Jag orkade inte åka in till salongen för att ta ur dem utan jag sitter och drar ut dem själv. Det gör ungefär lika ont som det låter och sedan så lossnar ju inte alla utan jag ser ut som roger pontare för tillfallet.
Jag sitter och försöker intala mig själv att det är en underbar dag,fredag och csn och det skall tydligen bli fint väder i helgen. Men det går inte så bra, jag är så godissugen så det känns som jag skall avlida. Men har inga lösa pengar och cafeet tar inte kort. Om någon läser detta kom till medecinaregatan 12 med nödproviant gärna sura godisar och choklad, är faktiskt inte så kräsen går bra med det mesta. Tack!

torsdag 24 september 2009

Kändisspotting

Var och träffade min lilla Lena efter praktiken idag och tog en mysig fika inne i stan. Känns skönt att få göra lite saker på egen hand utan att känna stress hem för att hämta på dagis. 

Man märker ju att man kommit till stora staden när man springer på Jan Guilliou och en annan skådis som jag inte vet namnet på, MEN eftersom jag kände igen honom är han ju kändis! Haha


Herregud

Var hos barnmorskan igår och gjorde diverse checkups, jag är nog kär i henne tror jag. Hon är helt underbar, och tar mina nojjor på allvar och skattar mig inte rakt upp i ansiktet och tycker jag är världens löjligaste. För det är jag nog egentligen! Borde det inte bli bättre med andra barnet, såg fram emot att bli en sådan där cool mamma med snygga kläder som knappt märktes av att hon var gravid. Bara en liten kula, som stina lee ungefär. Det märks i och för sig inte att jag är gravid förutom att magen ser fet ut! Men man kan ju inte få allt här i livet..

Borsta tänderna!

Just nu kretsar mitt liv runt just detta som ni ser på bilden.. Och jag säger bara en sak, borsta tänderna och använd tandtråd för det är nog ingen som vill ha dessa i munnen.. Eller kanske bara för att jag gjort dem i så fall!

tisdag 22 september 2009

Mycket tankar

Har börjat läsa Alex schulmans blogg, det är inte hans vanliga blogg utan en pappablogg. Läste precis att han och sin tjej inte varit tillsammans mer än ett år, det måste varit så att hon blev gravid typ första dejten då ju eftersom barnet även är ett par månader..... hmm det är mycket tankar som rör sig i huvudet...


söndag 20 september 2009

release!

Detta var vad vi pysslade med innan vi åkte hem, frisläppte kräftorna som vi fiskat!















Trallallaa

Hemma igen från en helg i småland, jag blir helt slut av att resa. Jag vill bara ligga på min soffa tills vi smälter ihop och blir en enhet... Kanske borde spänna fast mig i soffan och tvinga folk att komma och hälsa på istället för att jag skall ta mig till dem? Hade det fungerat tro?

fredag 18 september 2009

Mage eller inte mage, det är frågan

Ibland har jag undrat över hur vi människor fungerar med vårt minne och speciellt förtränga saker och ting. Jag har varit gravid förut så jag borde komma ihåg att magen växer men ändå kan jag inte minnas hur det var att gå omkring med den stora stora magen i typ en evighet. Har inbillat mig att jag kommer nog inte få så stor mage alls, och eftersom den inte börjat växa ännu så kanske jag till och med kan bli en sådan som bara går upp över magen.... "poff" sade det så satt magen där den skulle och ser ut som en riktig gravid mage, tycker jag själv då. Mamma var förbi här idag och tyckte inte alls att magen hade växt, tack för att du är så söt och snäll mamma men det har den visst! Undrar hur detta kommer sluta, är ju bara i vecka 16....



Detta är när jag håller in magen som man brukar göra på kort, kom på mig själv i efterhand när kortet togs att man kanske skulle strunta i det nu när man väl skulle fota just magen.... vadå, gör inte ni det?


Så jag var tvungen att ta ett till, vadå skillnad? Tror det understa speglar verkligheten bättre...

torsdag 17 september 2009

Det blev en....

Vilken följetong, nu sitter ni klistrade vid datorn kan jag tänka mig.... Här kommer sista och det bästa avsnittet. 



Tadaadadaaaa: Det blev en grön!
Passa på att titta för det blir ingen uppföljare!







Så här glad blir man då!

onsdag 16 september 2009

Äntligen

För er som är intresserade...den är inköpt! Vilken färg får ni se imorgon... vilken cliffhänger!

Dagens i-lands problem löst

Ni är ju enhälliga måste jag ju säga, era tankegångar går precis som mina. Grönt passar till allt men rött är fint för det tillför lite färg till hösten! Ja dagens i- lands problem verkar vara löst. Tack för hjälpen! ps Matilda, jag tror faktiskt att det kan få plats! Om jag inte blir lika stor som sist och det hoppas jag inte! Ha ha drömma går ju. Puss

tisdag 15 september 2009

men åh, bestäm dig

Jag är världens virrpanna, jag köpte jackan men lämnade tillbaka den. Tyckte inte riktigt om den faktiskt. Nu har jag däremot hittat en annan jacka som jag vill ha, som är ungefär hundra gånger snyggare och 4gånger dyrare tyvärr... OM jag nu mot all förmodan skulle köpa den, vilken färg hade ni valt i såfall och motivera gärna!





måndag 14 september 2009

Borsta tänderna!!

Idag har jag roat mig med att ta bort tandsten från en gammal tandprotes som skulle lagas, och ja det är lika äckligt som
 det låter... Inte så glamouröst...




lördag 12 september 2009

Ditt liv är här...

Nu är vi hemma från middagen och det var trevligt men jag är så himla trött. Jag kanske behöver äta lite mer järn.... Nu vankas det kräftor och här är ditt liv, ja jag är nog nästan pensionär men det är ju Mikael Persbrant och han är ju pensionärs godis!








Haft städdag på dagis i tre timmar, känner inte riktigt för att städa hemma efter det kan jag säga. Gud vad trött jag blev! Huvudvärk fick jag också..

Nu skall vi på bröllopsmiddag, vi blev snuvade på själva bröllopsakten eftersom det skedde i all hemlighet men en middag fick vi i alla fall!


Jag och Elliot hittade en rolig funktion i datorn som vi roat oss med ett tag.





torsdag 10 september 2009

Mönster

Jag och lillkillen slocknade i soffan kvart i sju båda två, vaknade till kvart över sju som tur var och bar in honom i vår säng. Är man trött då eller?

Sedan så fastnade jag i soffan och är så sjukt kissenödig men orkar inte gå på toa, är man trött då eller?

Ja, ni ser mönstret eller?






kallt eller varmt i vinter?

Har sovit väldigt skönt de senaste dagarna och inte vaknat alls innan klockan ringer. Det gör så mycket, fast lite besviken är man när man ser att man inte får sova mer. Det är en riktigt skön känsla när man vaknar och har ungefär två timmar kvar innan man behöver gå upp och bara somna om. Underbart!

På väg till skolan i morse så var det riktigt kallt och jag började fundera på höstjacka, den jag  har nu är riktigt tunn men plats för växande mage och min vinterjacka är en tjock dunparkas som det inte finns så mycket utrymme i för en växande mage. Antog att jag var tvungen att köra på den tunna jackan med massa tröjor under...meen så hittade jag den snyggaste höstjackan på Gina idag med plats för växande mage! Men eftersom kontot är lite tunnt just nu så hängde jag undan den. Men så började jag vela fram och tillbaka som jag alltid gör när jag hänger undan saker och ting för då kommer snåla Jessica fram. Men vad tycker ni, köpas eller inte köpas?

>





tisdag 8 september 2009

tråkigt tråkigt trååkigt


Växlar mellan facebook, bloglovin, familjeliv (som inte verkar fungera ikväll) slänger ett öga på TVn..men känner mig helt galet uttråkad. Har en hög med tvätt som borde vikas, jag skojar inte när jag skriver en hög för det är lika stort som mount everest, nästan i alla fall. Men herregud vad det är tråkigt det är att vika tvätt....nästan lika tråkigt som att läsa detta inlägget.

Nu går jag och lägger mig


mina idoler....

Ena sekunden gömmer jag mig bakom en kudde och tycker allting är sååå piiinsamt och andra sekunden sitter jag och suckar och är kär i Anders...och Laila....och Andreas på samma gång...

Hmm är jag 28 eller 15?


måndag 7 september 2009

Myshelgen

Bilder från helgen när Maria och hennes söt Ella var och hälsade på oss



Fredagsmys med popcorn framför bolibomba


Charmtrollet Ella


Maria ställde upp på att snurra när jag och Hanna mådde illa


Såhär ser man allt som oftast ut när man är tre och ett halvt och inte får som man vill





söndag 6 september 2009

Imorgon är en annan dag..eller?

Har haft en underbar helg med en gammal vän som bor i växjö annars som varit och hälsat på. Igår var vi på Liseberg och röjde runt, det var full rulle med två treochetthalvt åringar och en ettochetthalvt åring! Men rolig full rulle. Tyvärr tog det på krafterna för på kvällen var lillkillen helt slut och var ganska så grinig så vi fick åka hem relativt tidigt så vi missade myskvällen hos Hanna. Men sådant man får räkna med när man har kids!



Tidigare idag så skulle jag hämta ut ett paket från Hm som låg och väntade på mig, glad i hågen hämtade jag ut paketet och åkte hem och skulle göra fint i sovrummet eftersom det var en efterlängtad sängkappa som hade kommit. Vi har ingen sängstomme utan bara madrasser med ben, då visar det sig att benen är för korta och sängkappan släpar i marken.....Herrejesus vad irriterande. Jag har varit lite snål och inte velat lägga ut 400kr för en sängkappa (läs: sambon tycker det är onödigt) men så fick jag 25% rabatt och tänkte jag skulle slå till, men helt plötsligt måste jag ju köpa nya ben för 350kr... Det ingick inte riktigt i budgeten men det blir säkert snyggt till slut!


Så här fint skulle det sett ut!



Bild från Hm.se