tisdag 25 augusti 2009

Home at last

Hemma igen, kanon genom förkyld... Usch känner mig verkligen ur form. Orkar verkligen ingenting, fick i alla fall tvättat igår kväll men har fortfarande inte orkat vika tvätten. Legat nedbäddad hela dagen och imorgon kommer nog gå i samma tecken. Min vackre man har hyrt en shoppoholics bekännelser till mig (oss?) så kvällen är räddad!

Bilder och berättelser kommer senare från semestern!














lördag 15 augusti 2009

Bye bye

Nu drar jag till Tunisen i en vecka!

So long!





Drömmar

Åh vad underbart det är när man vaknar till på morgonen och känner sig utvilad och solen strålar in och killen har lagat frukost med te, hembakade scones massa ost och marmelad. E är på strålande humör och bråkar inte om något alls utan tar på sig kläder som man lagt fram till honom. Yeah right... In my dreams att jag har sådana morgonar nu för tiden.


Men jag önskar jag hade!



onsdag 12 augusti 2009

Hårt arbetande kvinna coming trough!

Idag är jag på jobb, jag kommer jobba varannan onsdag hela året under tiden som jag pluggar, är gravid, har hand om E två veckor i månaden helt själv eftersom J jobbar i Norge OCH sitter med i vår kårstyrelse. Nej jag tar mig väl aldrig vatten över huvudet? Men det är kul att saker att göra, sova och äta kan man väl göra när man blir gammal och barnen flyttat hemifrån, eller? Men jag trodde faktiskt att det skulle vara lite jobbigare att gå upp när klockan ringde imorse, lite positivt allt!

Världens bästa mamma är här och hjälper mig med E under dagen, Tack mamma!


p.s, hade jag inte haft gravidhormoner i kroppen hade jag faktiskt inte gnällt så mycket för jag tycker det är ganska kul, men säg inte det till min kille för jag tycker han skall tycka lite synd om mig ;-) d.s.




tisdag 11 augusti 2009

Att städa eller inte städa...det är frågan

Det känns som det finns tre olika sorters människor när det gäller städning.

1. Städar helst inte alls, plockar kläder från renatvätthögen på morgonen och vet knappt hur insidan på garderoben ser ut.

2. Intalar sig själv att jag mår så bra när det är nystädat och rent och fint, hatar egentligen att städa och städar oftast bara inför besök för att inte skämmas för hur äckliga golven är. Har alltid dåligt samvete för att hemmet inte ser ut som i alla inredningstidningar jämt och ständigt.

3. Dessa människor som har det som hemmen ser ut i alla inredningstidningar jämt och ständigt, har alltid en nybakad paj att bjuda på när det kommer besök. Eftersom de inte behöver panikstäda inför besök kan de ju naturligtvis ägna sig åt att baka eller för den delen sminka sig och sätta på sig nystrykna kläder som hänger i garderoben


Gissa vilken kategori jag tilhör......



måndag 10 augusti 2009

What are my options??

Jag funderar på om man kan hoppa över de första månaderna när man är gravid....Många tycker att de sista veckorna är hemska, man kan inte knyta skorna själv, raka bikinilinjen är ett stort skämt, man pustar och stånkar bara man reser sig från en stol men jag måste säga att jag tycker det är en piss i nilen jämfört med att vara gravid mellan vecka 6 och ja när tar det slut egentligen?? Jag avskyr att må illa, att vara sjukt trött men framför allt bete sig som ett gravidmonster med inget tålamod överhuvudtaget. Dessutom är man bara lite småplufsig och har inte ens en fin mage att visa upp. Hoppas detta går över snarast!


söndag 9 augusti 2009

Jag eller datorn som är korkad?

Jag känner mig helt korkad men jag kan inte lägga in bilder från min digitalkamera in i min nya dator. Det är en mac och jag har aldrig haft en mac så om någon läser detta och vill hjälpa mig så ...HJÄLP!





fredag 7 augusti 2009

Hej jag heter Jessica och jag....

är kanelknäckebrödsoholic. Jag har ätit ett paket på tre dagar. Jag måste gå på avvänjning snart känns det som. Nej men skämt och sido så är kanelknäckebröd det enda som jag kan äta för att lindra illamåendet..... Och ni som har gissat rätt så ligger det en liten bulle på jäsning i degemagen. Det kommer förhoppningsvis en liten knodda/e i mars! Det är alltså detta som gör att jag inte orkar något alls och bara mår illa konstant, men det är ju för en bra sak!


Det blev visst sommar mitt i sommaren..

Två dagar i rad har spenderats på stranden, kändes som sommaren aldrig skulle komma men så visade den sig från sin bästa sida. Vi har suttit och kikat på sista minuten men det är för dyrt för vad man får. Vi får se vad som händer!

tisdag 4 augusti 2009

Inget roligt alls

Åh det går inte ens att uppbåda energi till att välbehövligt rensa i lådor och skåp...Idag har jag varit på Ikea och reklamerat min ena soffklädsel för den krympte helt galet mycket så när jag satte på den efter en tvätt så såg det inte klokt ut. Vill ha energi!!! Men den återkommer nog inom en snar framtid tror jag. Skall försöka mig på lite kort hemifrån imorgon om det finns tillräckligt med dagsljus!


söndag 2 augusti 2009

Christian the lion

Jag har sett denna förut men vet inte om jag är superkänslig just nu eller vad det är men stora tårar rullar när jag ser den...
Ett lejon som har blivit omhändertagen av två människor som lejonet är evigt tacksamt mot, det är ju som en tecknad film :-) Bjuder på den...





lördag 1 augusti 2009

Ullevi 20:52

Svårt att förmedla den vibrerande förväntan som råder i luften. Men den finns här!