torsdag 29 juli 2010

Hovenäset

Skulle träffat mamma igår men hon var magsjuk stackarn så vi tog en sväng på smögenbryggan och sedan skulle vi förbi mysiga familjen Nilo Bengtsson på Hovenäset för en fika som utvecklades till en helt fantastisk kväll med mycket god mat, jordgubbar och vin! Deras hus är det finaste huset jag någonsin varit inne i, har sett många liknande i tidningar men aldrig paw riktigt..


6 kommentarer:

Lena sa...

OMG ser heelt fantastiskt ut! Sådana dagar/kvällar lever man länge på. Puss

Jessica sa...

Ja Lena, de hade en sjöbod som också var helt fantastisk som ingick i köpet av huset. Karolinas man ville egentligen bara ha sjöboden så han fick typ huset på köpet istället! :)

Carina sa...

Ja, förmodligen, men allt är ju relativt och än så länge så har jag ju inte upplevt det! ;)
Är också proppmätt! Pizza & paj på det gör att det blir läggdags även för mig! Sov gott! Kraaam

Magdalena sa...

Oj vad det ser vackert ut!

Elin tackar så mycket. :) Ja jag har sett det också, men vågar inte riktigt lita på det. Fast det borde ju knappt finnas regn kvar efter idag. ;)

Är ni hemma än eller fortfarande ute på vägarna?

Kram på er!

Carina sa...

:) Jag antar att det är dom som vill vara först och inte kan vänta ett par dagar tills nästa leverans kommer in, eller nåt sådant! :p
Tack själva, jätteroligt att ni bjöd hem oss till erat mysiga hem! :) Vår tur nästa gång! ;)
Ut och bada med er nu! :D
Kraaam

Karolina sa...

Hej Jessica, har inte läst din blogg förrän nu efter det att ni var på besök. Vilka fina bilder och vad gulligt du har skrivit. Var fantastiskt mysigt att ha er där. Vilken mat det blev, vansinnigt gott!! Vi har flyttat hem till Billdal nu så vi måste höras och träffas snart igen. Stor kram på er hela familjen! :-) Karolina