torsdag 5 januari 2012

Bye bye christmas! Håller på att packa ned julen, nästa år hoppas jag verkligen jag packar upp julen på en annan adress....


Det enda kortet som inte blev suddigt ser jag ganska så allvarlig ut på.


3 kommentarer:

Carina sa...

Vad menar du, vad menar du, vad menar du?!!? Hus på g?! :D NYFIKEN! Om det inte märktes! ;)

Carina sa...

Jobbigt!

Kan ge dig några anledningar att inte gilla hus då, som kanske hjälper så länge ;)

Mindre att städa, det kommer alltid någon otrevlig dyr räkning varje månad när man har hus, som t.ex. vatten och avlopp eller annat, DYRA elräkningar och som sagt MINDRE att städa!

Det går bra för Sebbe som skönt är, jag har varit lite nervös :p Han ska vara hemma till sommaren och så ska vi dela lite då och sedan skolar jag in henne på förskola nästa höst.

Hoppas ni hittar erat drömboende snart! :)

Just det, det är alltid något som går sönder också, typ som garagetak i stormar..


Kraam!

Erika - LCHF till vardag och fest sa...

Julen är fortfarand kvar hemma hos oss men den åker ut i helgen som kommer.

Angående rostbrödet så svarade jag så här inne hos mig:
Usch, det låter inte så trevligt. Så blev det inte alls för mig.
Använder du riktigt kokosnötsmjöl/kokosmjöl? Jag använder detta (länk), om mjölet är gjort på malda torkade kokosflingor så funkar det inte.
Jag vispade äggen i min köksmaskin med visp, alla äggen samtidigt. Tror att när jag bakade brödet förra gången så vispade jag med elvisp. Rörde sedan ihop med övriga ingredienser med en slickepott.
Använde du varmluftsugn? Om inte höj temperaturen med 25 grader, i så fall kanske brödet helt enkelt inte var klart. Ett tips är att kolla med termometer i brödet, mitt bröd låg på ca 98 grader när 40 minuter hade gått.
Har du testat att rosta brödet? Upplevde du det lika efter rostningen också. Jag tycker brödet är godast rostat eller som varm macka.
Annars har jag ingen förklaring på varför det inte blev bra.