torsdag 10 september 2009

kallt eller varmt i vinter?

Har sovit väldigt skönt de senaste dagarna och inte vaknat alls innan klockan ringer. Det gör så mycket, fast lite besviken är man när man ser att man inte får sova mer. Det är en riktigt skön känsla när man vaknar och har ungefär två timmar kvar innan man behöver gå upp och bara somna om. Underbart!

På väg till skolan i morse så var det riktigt kallt och jag började fundera på höstjacka, den jag  har nu är riktigt tunn men plats för växande mage och min vinterjacka är en tjock dunparkas som det inte finns så mycket utrymme i för en växande mage. Antog att jag var tvungen att köra på den tunna jackan med massa tröjor under...meen så hittade jag den snyggaste höstjackan på Gina idag med plats för växande mage! Men eftersom kontot är lite tunnt just nu så hängde jag undan den. Men så började jag vela fram och tillbaka som jag alltid gör när jag hänger undan saker och ting för då kommer snåla Jessica fram. Men vad tycker ni, köpas eller inte köpas?

>

7 kommentarer:

Anonym sa...

Super fin gumman, klart du ska ha den!! Puss Matilda

Carina sa...

Köpa! ;)

Lena sa...

KÖP! Den är snygg, du vill väl inte att du o bebisen ska frysa? Det är ju asbra att ha en bebis som argument när dte gäller grejer ;-) Det hade jag kört på.
Ring mig nästa gång du e uttråkad!
puss

john sa...

Klart hon ska få den :)

Jessica sa...

Är det inte kärlek så säg ;-) Puss älskling!

emlan sa...

shit va snygg den är.. såklart du ska shoppa den:)
ha en bra helg.. kram kram

Stefan sa...

Det var kärlek:)Du kommer vara snyggast på stan!!! Ses snart? Kram Matilda