måndag 31 maj 2010

alla är vi olika

Jo det var ju det här med Katrin.....

Ödmjuk är ju inte direkt ordet man tänker på när man hör namnet Katrin Zytomierska, men jag tycker att hon är ju i alla fall över 30 och borde väl ha förstått att människor är olika.

Hon har frågat via sin blogg hur många som fött barn helt utan att det har gjort ont, svaren hon fick var att du kan andas genom smärtan och det känns knappt om du fokuserar på att andas..andas, andas, andas var ledordet och Katrin och Bingo hade till och med en privat profylaxkurs hemma. Då litar hon helt blint på de som säger att du kan föda barn utan att det känns och de som föder barn med smärta är dumma i huvudet som inte kan lära sig att föda utan smärta.. Hoppas hon lärt sig en läxa och inser att alla är olika och hon kanske skall hålla lite olika dörrar öppna för olika lösningar. Då hade antagligen inte hennes förlossning varit lika traumatisk för henne.

Skall bli intressant och höra hur det går för henne att gå ner alla dessa kilon som hon skall gå ner plus att hon verkligen läääängtar efter att få kräla runt stupfull på stureplan....
hmmm ja alla vi olika...


3 kommentarer:

Carina sa...

:) Jag ser också fram emot att se hur det komemr att gå för henne framöver!
Nu blir det en pren. på bloglovin igen! :D

Magdalena sa...

Den människan alltså...

jenny sa...

jag ser fram emot viktraset som tydligen var livsviktigt.
själv har man ju insett att det finns annat i livet än att komma i sina gamla 25or.
det kommer aldrig hända o det gör mig faktiskt inget för jag har ju min lilla fis eller hur!
kraaam