tisdag 10 maj 2011

vad har ni för smutsgräns?

Satt som vanligt uppe alldeles för sent för mitt eget bästa och läste bloggar samtidigt som jag tittade på plastikkirurgprogrammet.

Läste i alla fall Karin Jihdes blogg om smutsgräns...Där står det att hon NATURLIGTVIS duschar varje morgon, gör ni det? Ehh det gör inte jag, när skall man hinna det?

Hur ofta och när på dagen duschar ni?

Bara en liten undersökning såhär på morgonkvisten!

6 kommentarer:

Therese sa...

Ännu en snuskhummer här. Duschar definitivt inte varje morgon (har inte ens barn) Vare sig min kropp eller hår gillar det. Sen anser jag inte att det behövs. jag menar hur smutsig kan en 28-åring som jobbar på kontor bli på en dag?

Carina sa...

:) Jag duschar nästan varje dag på morgonen när Jasmine fått gröt, men det brukar gå ut över min frukost, så jag knappt hinner äta den :p Luktar dock svett varje kväll numera, så det behövs!
Kraam

i min lilla lilla värld sa...

Jag duschar så inte varje dag. Har jag varit på gymmet blir det så klart, men som imorgon. Då tar jag bara en promenad på 6 km. Då räcker det att tvätta ansiktet och armhålorna minsann..

Linda F sa...

Duschar inte varje dag, tycker inte att de behövs. Sen så pallar inte mitt hår det heller. duschar varannan dag o tvättar håret nån gång i veckan. Beror kanske på hur lätt man har att svättas. Jag svättas jätte lite. När jag vart ute o joggat så är jag bara lite fuktig mellan brösten.

Jessica sa...

Gud så skönt att höra att det inte bara är jag som är lite snuskig ;)


Fast jag svettas faktiskt också otroligt lite, inte för att jag är ute och springer allt för ofta...

jenny sa...

jag duschar varje morgon men det är bara för att jag cyklar lite mer än en mil varje dag till jobbet o hem igen... och då blir jag svettig. så medan astrid dricker välling och tittar på kul med claude tar jag en snabbisdusch. dock tvättar jag inte håret varje dag för då skulle det se ännu värre ut än vad det gör haha