onsdag 20 juli 2011

Två dagar kvar!

Lata underbara dagar! De dagar som solen skiner passar vi på att vara ute och ha saker att göra för snart kan det börja regna! 
Förra året på Öland vecka 29.

Om två dagar drar vi till Öland i vanlig ordning, och jag vill så gärna ha fixat så jag kan blogga med bilder med telefonen men jag vet inte hur... Jag har en svag aning i bakhuvudet att jag ändrar någon inställning med storlek på bilder som mms:as in. Vet bara inte vart!? 2 kommentarer:

i min lilla lilla värld sa...

Det är ju sant =)

Imorgon ska jag till BM igen. Hoppas nu att SF måttet visar lite mer. Tycker dock att magen växt och jag känner ju att det är en stark tös där inne. Hennes sparkar gör fan riktigt ont hahhaa

jenny sa...

ohh underbara öland!

ang utrymmet:
jag fixade en ny mailadress som jag sedan invitade till att skriva på bloggen.. därav alla jenny i högerspalten.. haha har gjort det några gånger nu. funkar bra tycker jag lite bökigt först bara om man altid är inloggad på mailen som jag annars funkar det kanon.

mitt problem är att alla bilder jag lägger upp blir yttepyttesmå och i supersugig kvalitet.. vet inte om det är appen i sig eller vad. hmm

kram