fredag 12 augusti 2011

Hemmagjorda fiskburgare


Igår hade vi ett fryst fiskblock upptaget från frysen, planen var att göra kokt torsk med äggsås... Men jag kände inte alls för det. Då kom googlingsfantatikern fram i mig. 

Fiskburgare kanske?

Hittade detta receptet på ICAs hemsida. 

Ingredienser


    TILLBEHÖR:

    Gör så här

    Kör de halvtinade fiskfiléerna, ägget, mjölken och kryddorna i matberedare till en färs.

    Forma den lösa färsen med vattensköljda händer till åtta runda biffar.
    Vänd biffarna i ströbröd och stek varsamt.
    Modifierade lite själv också och gjorde aoli som tillbehör istället för dressingen som ICA rekommenderade!








    Elliot fick pannkakor


    Det var supergott och lite annorlunda än vanliga hamburgare som ibland kan vara lite tråkigt, tycker jag personligen då!




    2 kommentarer:

    Magdalena sa...

    Ser ju grymt gott ut! Och verkar ju inte så himla krångligt heller. Bra med lite middagstips!

    Tack för senast förresten!

    therese sa...

    så mumisgt, måste testa.