söndag 6 september 2009

Imorgon är en annan dag..eller?

Har haft en underbar helg med en gammal vän som bor i växjö annars som varit och hälsat på. Igår var vi på Liseberg och röjde runt, det var full rulle med två treochetthalvt åringar och en ettochetthalvt åring! Men rolig full rulle. Tyvärr tog det på krafterna för på kvällen var lillkillen helt slut och var ganska så grinig så vi fick åka hem relativt tidigt så vi missade myskvällen hos Hanna. Men sådant man får räkna med när man har kids!



Tidigare idag så skulle jag hämta ut ett paket från Hm som låg och väntade på mig, glad i hågen hämtade jag ut paketet och åkte hem och skulle göra fint i sovrummet eftersom det var en efterlängtad sängkappa som hade kommit. Vi har ingen sängstomme utan bara madrasser med ben, då visar det sig att benen är för korta och sängkappan släpar i marken.....Herrejesus vad irriterande. Jag har varit lite snål och inte velat lägga ut 400kr för en sängkappa (läs: sambon tycker det är onödigt) men så fick jag 25% rabatt och tänkte jag skulle slå till, men helt plötsligt måste jag ju köpa nya ben för 350kr... Det ingick inte riktigt i budgeten men det blir säkert snyggt till slut!


Så här fint skulle det sett ut!



Bild från Hm.se






2 kommentarer:

carina sa...

Vadå låg med den andra mamman?.. Hände inte med där =)

carina sa...

=) Nä, det är inte samma film! Denna är om en kille som inte vill va pappaledig utan jobbar samtidigt utan att frugan vet om det med barnet i taxibilen och hans chef vet inte att han vill vara pappaledig :p