tisdag 10 augusti 2010

Alltså det här med analblekning.... är det bara jag som trodde att det var håret de blekte? Jag har gått runt och tyckt att alla som gör det är helt dumma i huvudet, kan de inte bara ta bort håret istället..jäkla lortgrisar...


Men det var ju inte alls som jag trodde....


Nej det kommer inget kort här, nej sade jag!

6 kommentarer:

Carina sa...

Haha, knäppis!

Magdalena sa...

hahaha underbart blogginlägg Jessica!

Maja är ju på Korsika denna veckan och nästa vecka har vi semester på Tjörn, men efter det kanske ni vill komma förbi någon dag och kolla på vår lilla jycke? (Och hänga med oss såklart!)

Magdalena igen sa...

Varför får du den inte förrän i november? Men skönt att höra att det inte bara är jag som är tokigt fäst vid en telefon. ;)

Maria sa...

Haha!!!

Carina sa...

:) Du är söt!
Ja, det är inte klokt att något kan växa från några millimeter till en fullvuxen bebis i magen, helt otroligt, men jag tycker också att det är nervöst att inte veta hur den mår, ser ut och att allt är bra med den när den ligger där inne förutom hjärtljud och att bebisen växer. Ska bli skönt att få se med egna ögon att allt är ok, och sakta få en smidigare kropp igen, men absolut så passar jag på att njuta också, samtidigt som jag oroar mig lite ;) Inget konstigt alls! :D

jenny sa...

haha läste högt för mannen, och han HATAR när man läser högt. men han skrattade gott och sa att det var faktiskt väldigt väldigt kul!

kraaaam