tisdag 5 april 2011

Usch jag mår dåligt när jag läser detta som Louise Hallin säger.....Det känns som man förstör sina barn nu när man sätter dem på dagis så tidigt.... 

Jag menar hon är ju utbildad och har lång erfarenhet och har till och med suttit med i nyhetsmorgon och kommit med råd. Hon kan ju inte bara lägga in egna värderingar i det hon säger, det måste ju komma från forskning och studier??
Min lille skrutt....ensam på dagis


4 kommentarer:

Carina sa...

:( Förstår dig, men vad ska man göra?!

Magdalena sa...

Oj det var mycket där som jag inte alls höll med om. Jag tror inte en sekund på att det nödvändigtvis är bäst för barnet att vara med en och samma person jämt från födsel till 3 år. eller att det bara är pappor som leker med sina barn. eller att man måste ha ett kodord för att barnet aldrig ska få höra minsta lilla tjafs. Naturligtvis ska man inte bråka framför barnen, men tjafs och dessutom med trevlig ton som Katrin uttrycker det, det tror jag inte alls att barnen tar skada av. Om det inte är konstant hela tiden såklart.

Elvin kommer absolut inte att ta skada av att börja på förskola i maj om det blir så, det är jag övertygad om. Maja började ett år och tre månader gammal och hon har älskat förskolan från dag ett. Och jag tror inte att hon kommer att bli en egoist vid 17 års ålder pga detta. ;)

Och jo hon lägger in massor av egna värderingar i det där.

Kram

i min lilla lilla värld sa...

Äh, jag läser inte ens sån trams. Man blir bara knäpp. Det finns så mycket åsikter om allt. Jag följer mitt och Wildas hjärta och tror det blir bäst så =)

Tack föresten för din peppande kommentar häromdagen =)

jenny sa...

ohh ska genast in och läsa. var på astrids dagis och hälsade på idag, man blir ju lite upprörd när där finns vissa andra barn som man märker inte är snälla mot andra. som förälder blir man ju orolig och som pedagog så blir man mörkrädd.. känns inte bra alla gånger även om jag tycker att det verkligen är världens bästa fsk!
kramar