måndag 13 juni 2011

I vått och torrt!

En kompis ringde och behövde akut barnvakt så självklart åkte jag dit och passar deras lillskrutta. 

Mina tankar var tidigare att jag skulle gå och lägga mig tidigt som attans för jag har en viktig dag imorgon, jobbrelaterat. Mer säger jag inte för tillfället. ni får hållas på sträckbänken ett tag!

Vi får se när jag kommer i säng ikväll men jag har klarat mig med lite sömn ett antal år nu så lite till gör inget!5 kommentarer:

Dottern sa...

Spännande :o)
Tack för din kommentar. Jag älskar den klänningen! :)

Ingela la la sa...

Vilken go tjej du är som ställde upp :)

Jag ska kanske plugga Bank & Försäkring till hösten.. om jag kommer in.

Hoppas att du hinner sova lite i varje fall..

Magdalena sa...

Fina bilder! <3

Blev det ingen middagslur heller? Hoppas du får sova gott när du väl kommer i säng. Och att allt går strålande imorgon.

Anonym sa...

Fyfan va vidrigt att ”önska” eller ”hoppas” på ett kön – ”åhh jag hoppades på en flicka _MEN_ jag tycker ju lika mycket om han…trots allt”. Det är ingen rättighet att ha barn, och barn är inget jävla lösgodis som du kan välja, eller sukta efter en viss sort. Vissa förtjänar att inte bli föräldrar.

Dessa ”mammor” som pratar att de har ett ”hjärta för barnen” och ”skulle göra allt för dem” och sedan gråter för att barnet var inte av den önskade typen. Patetiskt.

Måste ses som ett samhällsproblem att kvinnor ej önskar pojkar, utan är fruktansvärt egoistiska och vidriga och önskar sig flickor. Det handlar om den relativa skillnaden – en emotionell bestörning – inte ”MEN jag tycker om han lika mycket ändå…förstås”.

Jessica sa...

oj vad var detta för kommentar ovan?