måndag 20 juni 2011

Regnbågskille!Hörde om en förälder som inte fick klä sitt barn i en likadan jacka för den andre föräldern tyckte att det var en så kallad "homojacka"....
Jag fullkomligt älskar denna jackan och blir glad när jag ser den!


Ibland så trillar man nästan av stolen när man hör om folks dumheteter. 
Det är samma sak som att man inte vill klä sina pojkar i rosa eller låta småpojkar ha nagellack. Varför undrar jag bara?? 
Är det samma sak för tjejer? Får tjejer inta ha blått eller grönt då, eller vilken är "killfärgen"?


Vad tycker du om sådant här?

5 kommentarer:

Carina sa...

Haha, på jobbet har min vikarie Hampus satt ett regnbåge som skrivbord på varje dator! :) Klart flickor och pojkar ska kunna ha alla färger!

Ska ni komma i morgon då? Jag måste gå till Hemköp vid kyrkan och handla på förmiddagen, men om ni kan komma vid ett?

Pernilla sa...

Det är rena dumheter...samhället hänger inte med utan sitter fast i gamla normer om genus o vad som är "rätt" o "fel"...självklart ska pojkar få ha nagellak o rosa lika mycket som tjejer kan ha blått o bilar ;) Klädval m.m avgör inte ens sexualitet senare i livet...vem barnet i vuxen ålder blir kär i kan vi föräldrar inte styra nåt över...ursnygg jacka som min goding har en nästan likadan =)

Jessica sa...

Precis, som om man kan bestämma det med klädval. Herreminje

Jessica sa...

Jag tycker jackan är jättefin och att den passar både killar och tjejer. Precis som du säger blir man glad när man ser den! Det är det viktigaste.

jenny sa...

haha ja jösses man upphör aldrig att förvånas över idioter!
här hemma är det kitty och rosa som är favoriten.. come on hon är bara två!? och ja jag lovar att jag är ju inte den rosa så det är inte jag som är skyldig! jag skyller på dagis. får jag bestämma blir det grönt, rött och ja kanske brunt, oranget och lite gult haha...