Ingredienser
- 400 g fiskfilé t ex torsk
- 1 ägg
- ½ dl grädde
- 1 tsk salt
- 1 krm vitpeppar
- lite cayennepeppar
- lite citronpeppar
- 1 ½ dl ströbröd
- matfett att steka i
TILLBEHÖR:
- strimlad isbergssallad
- rå lök
- tomat i skivor
- hamburgerbröd
Gör så här
Kör de halvtinade fiskfiléerna, ägget, mjölken och kryddorna i matberedare till en färs.
Forma den lösa färsen med vattensköljda händer till åtta runda biffar.
Vänd biffarna i ströbröd och stek varsamt.
Forma den lösa färsen med vattensköljda händer till åtta runda biffar.
Vänd biffarna i ströbröd och stek varsamt.
Modifierade lite själv också och gjorde aoli som tillbehör istället för dressingen som ICA rekommenderade!
Elliot fick pannkakor
Det var supergott och lite annorlunda än vanliga hamburgare som ibland kan vara lite tråkigt, tycker jag personligen då!
2 kommentarer:
Ser ju grymt gott ut! Och verkar ju inte så himla krångligt heller. Bra med lite middagstips!
Tack för senast förresten!
så mumisgt, måste testa.
Skicka en kommentar