torsdag 1 oktober 2009

ordning och reda pengar på fr.... nehe?

Åh vilken jobbig dag!! Har haft lite strul på praktiken idag och sedan när jag skulle hämta Elliot på dagis så skulle vi bara förbi mataffären en jättesnabbis. Tar ju inte alls lång tid tänker jag och då håller han på att somna i kundvagnen.

Jag kommer aldrig hinna hem och rulla köttbullar och koka potatis som var det som tagits fram för dagen. Då kommer jag på den underbart roliga och knasiga idén att köpa hem mackeD på en torsdag! Kör fram och beställer och skall fram till nästa lucka och betala, då medges ej mitt köp???? Men herregud jag har minst tvåtusen på kontot för det kollade jag iförrgår och jag har handlat för max 200 efter det! Nehe efter tredje försöket så ger både han och jag upp och jag får köra runt, hur pinsamt är inte detta då?

Kör ner i bankomaten och där visar det sig att jag glömt av att jag har räkningar på autogiro...... Har inte telefonbanken heller så jag kan föra över från mitt andra konto... Ungefär här så somnar Elliot och det är omöjligt att väcka honom så jag får rivstarta från taxifickan där jag snabbparkerade för att springa till bankomaten och får ett mycket ont öga och höttningar från en taxichaufför som pekar upp på skylten och jag bara skakar på huvudet åt henne och är riktigt nära att räcka ut tungan (tror inte på att ge fingret, är lite väl nittiotal).

Väl hemma bär jag upp Elliot för trapporna och baxar honom i säng, väl här har jag fått rejäla sammandragningar i magen och jag börjar fundera på om det är dags att föda redan?. Det var ungefär lika jobbigt att skriva som det är för dig att läsa, men inte lika jobbigt som att vara med om det.


3 kommentarer:

Carina sa...

Men lilla snuttan, du måste ta det lugnt!
Glömde ju ringa med, men det kanske var tur när du var så stressad!
Vila nu!
KRaam

MiaMaria sa...

Hejsan!

Det blev lite körigt..ser jag....
Ta det varsamt...

Har ju faktiskt 18-55 objektiv...fast jag har en massa att lära.....

HA det så gott...nu är det helg!
MiaMaria

Carina sa...

=) Tycker ju hon är helt fantastisk!
Jag undrar däremot varför 16-åringar är med :p