söndag 21 november 2010

En vecka kvar

Det ar helt fantastiskt vackert har. Verkligen paradiset! Men det ar inte bara vi som upptackt detta paradis utan det ar riktigt mycket folk som man maste trangas med pa stranden. Vi har dessutom fuskat lite och betalat for att hanga vid en pool i tva dagar ;) Men gud sa skont att slippa ta med hela stranden hem i vaskan.
 
 

Vi traffade pa tva svenska tjejer som var gifta med tva thailandska killar och fick mycket matnyttiga tips, bland annat fixade de hangmattor till oss for ett mikke bra pris, velllly cheap!!  Sa nu sover ungarna ett par timmar i dem pa eftermiddagen.
 
 
Jag sager bara att resan hit var en mardrom, ingen sov pa planet och nar vi kom ner akte vi med en minibuss som var helt fruktansvard. Inga bromsar pa bilen utan ist'llet for att bromsa vid rodljus sa gasade han pa och hoppades pa det basta..
 
Vi tar en stor buss tillbaka, da dor de vi krockar med iaf och inte vi...
 
 
Dar vi bor ligger restaurangen precis pa stranden och pa kvallen ar det eldshow, en dag hade de med sig en liten kille som var varsta grymma och vi trodde han var runt 10ar, de var en bit bort. Det visade sig att han var 4 ar!! Nar de sedan kom runt med dricksboxen sa sag man verkligen att han var pytteliten. Usch varkte i hjartat och man ville egentligen inte ge pengar just for att da kommer de kanske ta med honom igen for han genererar mer pengar an utan honom!
 
Tog en liten filmsnutt som ni kan kika pa!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 kommentarer:

Carina sa...

Saknar dig också!! Skönt att läsa att ni har det bra!
Vilken dag kommer ni hem?
Ta hand om er, så ses vi snart!
Kraaamar på er!

Lena sa...

Lovely lovely lovely! Njuuut och ha det riktigt härligt för här hemma regnar och snöar det bara om vartannat.
Längtar efter dig gumman!
Puss