torsdag 10 februari 2011

Först så...sen så...
Det är värsta bedriften att ta en dusch på förmiddagen, själv då vill säga! Jag har ett trick och det är att krångla in gåstolen i badrummet. Det är trångt så han kommer liksom ingenstans! Sätta honom i den och ta av honom strumporna och sedan lägga något latjo som han kan greja med medans jag snabbt blöter ned mig, shamponerar håret och sedan fort som attans skölja ut det.

Under denna tiden har han naturligtvis fått upp duschdörren X antal gånger, vilket resulterat i att han har fått vatten på sig, pillat i mellan det som han grejade med så att det ligger inne i duschen.


Sedan kommer man ut svettigare än när man gick in...

Vissa dagar hinner man till och med sminka sig! Det är vardagslyx det...


gif animators


4 kommentarer:

Anonym sa...

Haha smart. Jag orkar inte ens försöka. Får duscha när A är hemma och kan ta hand om alla flickor. :)

Anonym sa...

Oh ja jag ska nog få dig Japanfrälst. ;) Jag har alltid varit väldigt fascinerad av den japanska kulturen. Men när vi var där första gången föll jag handlöst. Du får läsa mitt examensarbete så kanske du får lite inblick i en del av vad som fascinerar mig iallafall.

Vad har du för favoritland? eller drömresmål?

Carina sa...

:) Du är ju skitsnygg med som utan smink i alla fall! Fusk! ;)

Hoppas ni får en skön helg! Kraam

Anonym sa...

Jo absolut jag gillar rosé. Kan gärna vara med på den om du vill. Hade tänkt köpa några öl, för jag är mer öl än vinmänniska, men har inte tagit mig iväg till systemet. ;) Om den inte är alldeles för dyr förstås. Ekonomin är ju som sagt lite ansträngd.

Hmm... nu minns jag inte mer vad du skrev så jag får återkomma. Är helt tokigt seg idag.