söndag 12 september 2010

11 september

Nu är klockan alldeles för sent för att vara uppe. Men jag fastnade i world trade center filmen. Man glömmer så fort, nio år sedan idag. Så många som förlorade sina.

Jag bodde i New york en kort period i mitt liv, närmare bestämt augusti, september och oktober år 2000. Ett år innan allting förändrades. 

Exakt natten till den 11 sept 2000 i mitt rosa fluffrum som jag hade i riktig USA anda hos min värdfamilj hade jag en dröm, en dröm som inkluderade skyskrapor, föremål från himlen likt meteorer som krashade in i skyskraporna som jag stod allra högst upp i. Jag blickade ut över ett kargt landskap och visste att jag hade exakt 3 min innan min skyskrapa skulle förintas. 


När planen flög in i tornen så gick det riktigt kalla kårar utmed ryggen eftersom det kändes som jag sett detta förut. Jag visste att tornen skulle rasa, fråga mig inte hur men jag bara visste.


Tro det om ni vill, jag gör det knappt men för 9 år sedan var det en otroligt stark förnimmelse. Nu känns det mer som en dröm igen..

Om ni undrar hur jag kommer ihåg att det just var den 11 sept 2000 så skrev jag ned allting i min dagbok  morgonen efter,  drömmen var så verklig så jag ville få ned den på pränt.

Några har hört detta tidigare, andra inte. Inget direkt jag vill gå och prata om. Speciellt eftersom hade någon berätta något liknande för mig hade jag skrattat i hemlighet åt flummpsykot...

Tror det är mycket som man inte vet.

1 kommentar:

emlan sa...

jag tror på dig. har nämligen varit med om något liknande. med detta inkluderade fredde och freddes föräldrar.