lördag 4 december 2010

Ibland blir det för mycket..


Jag försöker hålla mig ganska käck och trevlig i bloggen, lite skämtsam sådär! Tycker själv att de bloggarna är roligast att läsa.
Men nu den senaste veckan så har jag verkligen inte haft mycket att skratta åt, eller kunnat få till något roligt inlägg. 


Många tankar i huvudet som snurrar om hur skört livet verkligen är.  Jag fick en stor käftsmäll häromdagen när jag fick reda på att ett barn, i inte min omedelbara närhet men ändå som jag vet vem det är, har drabbats av cancer. Så verkligt som en spark i magen när man fick se barnet utan sitt fina långa hår. 

Sedan när man slår upp GP en morgon så står det om en mamma och en två månader gammal pojke som blivit påkörda och får vänta på ambulans i 55min. Två månader gammal och klarar sig inte.. Hur går man vidare efter en sådan tragedi som mamma eller pappa för den delen? Tänk att ligga i diket och vänta på ambulansen i nästan en timma, i Sverige 2010... sjukt.


Jag hoppas att jag snart kommer tillbaka med ny kraft och energi och bloggar om lite julförberedelser!


Kram på er och ta hand om varandra!


hotellfrukost i bangkok

Fick dock veta en väldigt rolig liten hemlighet igår som ger lite ljus i mörkret :)


2 kommentarer:

Magdalena sa...

Ja ibland är det svårt att se livets ljusa sidor. Fy fan för cancer. Och hela ambulanshistorien är ju ett kapitel för sig.

Skickar en stor kram till dig iallafall. Ta hand om er. Vad tror du om en träff i nästa vecka? Öppna förskolan eller bara lite häng?

<3

Carina sa...

Jag kände också så när jag hörde om den lilla bebisen som inte klarade sig och när jag hör om barn som blir sjuka. Man får försöka tänka och fokusera på det positiva som man har omkring sig, men ibland får man bara gråta också.

Kram på er!
Hoppas vi ses snart!