onsdag 15 december 2010

Sova? Nej tror inte det du....

Med tanke på tidigare inlägg kan man ju tänka sig att Elvin var ganska trött och lätt att lägga. Elvin har alltid varit lätt att lägga, han har sovit i  sin säng och sovit hela natten hela livet. Förutom små matpauser. Så är inte fallet längre som ni vet. Jag blir tokig! När jag lägger honom blir han skitsur och skall upp och ställa sig. Lägger jag honom ner så blir han superförbannad! Jaja då får han väl hålla på och greja tills han somnar av sig själv. 

Så här kommer jag in och hittar honom, två sekunder efter jag lagt honom ner och gått ut.


4 kommentarer:

Magdalena sa...

ÅH Elin är PRECIS likadan. Man blir ju fullständigt tokig! Vägrar ligga, ska bara stå. Har försökt låta henne vara ifred och stå där då, men efter några minuter tröttnar hon och börjar tjuta. Men ligga ner? nej absolut inte.

Maria sa...

Haha, skriver som Magdalena. Nova är PRECIS likadan. Ibland verkar det som om hon ställer sig i sömnen.
På dagarna vill hon bara öva sina färdigheter att häva sig och stå. Så fort jag sätter henne i barnstolen eller byter blöja så tjuter hon högt!

Maria sa...

Jag är utbildad ingenjör men har jobbat med inköp och mer administrativa tjänster. Tyvärr förlorade jag jobbet i krisen 2009 och sen blev jag gravid och nu mammaledig. Känns som att det skulle vara skönt att påbörja ett arbete snart, men jag får inget napp.
Hur går det för dig?

Jes/Vita villa vila sa...

Hej Jessica,
Tack för din kommentar. Jag ska försöka svara på din fråga men är inte helt säker på hur du menar med att en del foton blir suddiga. Antingen är det en felaktig inställning om du använder manuella inställningar av slutartid och bländare? Eller så kan det tänkas vara så att du behöver blixt på vissa bilder. Om man knäpper av blixtfria bilder i mörker så måste kameran vara helt still, dvs använda stativ eller liknande för att inte få skakningsoskärpa i bilden tex.

Lycka till med fotograferandet!!

Kram Jes ♥