tisdag 11 januari 2011

Arg...

Säljer på tradera lite då och då, var inne och kikade och snubblade in på mina omdömen. Om ni har sålt något på tradera så vet ni att man lämnar omdömen efter varje såld eller köpt vara. Har alltid varit super noga med att betala in snabbt eller skicka snabbt, dels för att bli av med det som man sålt och för att man själv sitter och väntar om man köpt något.

Tror ni inte det är någon nisse som lämnat ett negativt omdöme på grund av en kjol som tydligen kommit två och en halv vecka efter hon betalat. För det första hör man inte av sig om man sitter och väntar på en kjol, vad vet hon jag kanske har ramlat och ligger på sjukhus? Eller något annat mer troligt? 

Nej jag vet inte vem jag är surast på, posten för deras slarv eller att nöten lämnar ett negativt omdöme på grund av det...


Blir ofta tokarg på både blocket och tradera, kanske skall lägga ned det här med att sälja saker... Bli som J och hamstra!Min lugg har dessutom förökat sig, under min vanliga lugg så växer ett nytt litet liv! Välkommen till världen säger vi....eller inte...


ps Mamma mår så bra så, pigg som en lärka!
Tack alla söta för fina kommentarer :)3 kommentarer:

jenny sa...

skönt att hon mår bra!

och trist med nötter på tradera, inte kul med neg omdöme. usch

Evelina sa...

Haha jag fick också en extralugg efter att ha tappat massor efter graviditet.

Ljushuset fanns på rusta senast jag var där!

Kram!

Magdalena sa...

Check för extralugg även här.

Fy vad irriterande på sådana människor. Negativt på tradera är inte alls kul.

JA! Vill jättegärna gå med dig. Jag ska köpa biljetter till några filmer jag verkligen inte vill missa (och den är en av dem) när de släpps på lördag. Ska jag köpa till dig med? Har du läsvärdet kostar de bara 50:- har jag för mig.

<3