måndag 10 januari 2011

Herre min jestanes vad det är halt ute! Tur att man har vagnen att hålla i, annars hade jag fått låna en rullator av grannen. Det är fördelen med att bo mitt i pensionärsbyn, behöver man något särskilt som katrinplommon, rullator eller om man glömt köpa blöjor så finns det alltid nära till hands. Perfekt!

4 kommentarer:

scrapmoster sa...

Hej där! Snubblade in i din blogg och den verkar jättemysig tycker jag. Undrar om jag får låna din bild av kvällsmyset, du vet den där med cayennepeppar på flingorna och bananen. Den tycker jag va så himla rolig så jag skulle vilja lägga ut den på min blogg om det går bra. Du måste varit trött då eller bara riktigt hungrig..hahaha...

Kramen i

jenny sa...

hihi du skriver så kul att mannen tror att jag blivit knäpp på riktigt riktigt eftersom jag skrattar högt för mig själv här ute i köket.

M sa...

*hahaaa** Jag önskar jag bodde i en sån by jag också, det känns som jag har stort behov av både rullatorer och isbroddar (för det måste de ju också ha!?) för tillfället!

Jag säger som Scrapmoster, jag halkade in här via någon annan blogg och nu har jag fastnat. Roligt att läsa och kommer fortsätta. :)

Malin sa...

Jaaa, visa inredningen! Sånt är kul att se :-) särskilt när det är vitt! ;-) kram